Оновлення галереї та поступ розробки

Сьогодні я завантажив оновлення скриншотів галереї, що відповідають нинішньому стану розробки. За останні кілька тижнів графіку було значно покращено. Додано базовий функціонал хмар, покращено текстури трави, покращена та оптимізована роздільна здатність тіней, і найважливіше: тепер на скриншотах можна побачити інтерфейс користувача. Власне, інтерфейс у грі був досить давно, але його вигляд не дозволяв мені нікому його показувати:) Втім, тепер, коли є нормальна версія, можу показати для порівняння:

ui_compare

Мабуть різниця досить очевидна:) Але я все ще думаю дещо покращити.

Як і завжди, багато моделей було просунуто на новий рівень готовності. Ось дві мої улюблені:

models-school-hospital

Ліворуч – це школа, праворуч – лікарня. Пізніше я розповім як працють системи освіти та лікування у грі.

Тим часом просування гри у медіа поступово стає частиною моєї роботи. Ще зовсім недавно мені здавалося цілком достатнім просто робити хорошу гру. Втім, незважаючи на те, що я отримав на цей час лише позитивні відгуки про гру, все одно не покидає відчуття, що про неї майже ніхто не знає. Безперечно, це важка праця – зробити свій проект поміченим у нескінченному потоці інформації, що вже став частиною нашого життя. Чим більше ти вкидаєш у цей потік, тим більше маєш нагоди бути почутим. Потроху, але процес іде.

Тому я буду дуже вдячний усім, хто зможе донести слово до шанувальників містобудівних ігор. Також не забувайте про мій Facebook, Twitter, та сторнку на IndieDB.

Наразі це все. Моя наступна віха – ігроладне відео. Тому найближчим часом я мушу зосередитись на тому, щоб гра виглядала добре у русі. Бачили б ви цю дивовижну фізику возів:)