Новини Альфи 5

Я знаю, що ви починаєте переживати, якщо довго немає новин. Але Острів – це більше про спокій та затишок. Нашою метою завжди було створення якнайкращої містобудівної гри, тож це саме те, чим ми займаємося. Звісно окрім уже звичного виживання в умовах вторгнення країни-гною.
Ракетні удари, вимкнення світла та інтернету, звісно, не дуже допомагають, утім, нам удається досягати певного прогресу. Моє улюблене – це кам’яниці, які забирають бісову купу часу, бо тягнуть за собою безліч нових трудомістких вимог. Ми ж не можемо собі дозволити мати трьохповерхові будівлі та не мати біля них брукованих доріг, правда?

(не зважайте на тимчасові моделі)

Більшість нових будівель є цегляними, тож маємо новий ланцюг виробництва цегли. Одним із сировинних ресурсів для нього є пісок, тож нам потрібні копальні піску вдодаток до копалень глини. З цього виникає необхідність розділяти ділянки, в яких доступна глина, а в яких – пісок.

Альфа 5 також уводить механіку здоров’я, яка додає багато нових вимог до симуляції, бо треба обробляти всі раптові зміни працездатності та щось на зразок смерті раніше за батьків (що неможливе в поточній версії).

Певен, ви не можете дочекатись коли все це буде випущено й, чесно кажучи, я теж. Великі оновлення зазвичай збільшують прибутки від продажу, а отже й можливість більше допомогти тим, хто зараз боронить нашу здатність жити й творити. Тому в нашх найкращих інтересах випустити оновлення якнайшвидше. Коли б це не було.

Євген