Нові будівлі та звіт за останній місяць

Отже, ще один місяць минув, і у грі з’явилося багато нового. Але не настільки багато з того, що можна побачити, бо робота велася переважно над внутрішньою організацією рушія, збереженням гри та пошуком шляху. Але, не зважаючи на це, мені є що показати, бо мій підхід передбачає ніколи не зациклюватися на одній задачі, аби уникнути зниження продуктивності.

Перш за все, у Харків нарешті прийшла зима і мені вдалося зробити декілька знімків для текстур та покращити вигляд зими у грі:

icicles
Все ще думаю зробити сніг об’ємним, а не пласким, але поки не впевнений як це виглядатиме.

Також модель риболовні зазнала деякого покращення, і, я думаю, вона дуже близька до свого кінцевого вигляду:

fishing

Нарешті я почав розробляти деякі функції щодо злочинності та правосуддя у грі. Наразі у місті працює так звана міська варта, що патрулює вулиці. Ось нинішній нарис будівлі міської варти:

guard

Мабуть вам відомо, що у давніші часи вирощування конопель було звичайнісінькою справою, тому хлопці з міської варти не матимуть до вас жодних питань, якщо ви вирішите засадити все місто цією рослиною. Прядиво з конопель використовується для вироблення мотузок, грубої тканини або рибальських сітей.

hemp

Трохи покращено модель будівлі олійниці. Тут насіння соняшника переробляється в олію:

oil

Однією з найважливіших професій доіндустріального світу безперечно є професія коваля. У ковальні виробляються металеві знаряддя праці, підкови, шинування коліс та інше:

smithy

Нині я майже впевнений, що гра вийде у дочасний доступ наприкінці весни 2017 року. Доречі про весну, приблизно ось так вона виглядатиме у грі:

spring

Сніг динамічно тане, роблячи перехід з зими на весну більш правдоподібним.

Раніше я гадав, що на цей момент уже буде готове ігроладне відео або щось на зразок трейлера, але, як виявилось, іще занадто багато роботи потребує анімація будівель та персонажів. Тож я вирішив не поспішати і досягти найкращого вигляду гри у русі.
Залишайтеся на зв’язку, вподобуйте Острів на Facebook, стежте у Twitter.. ви знаєте що робити!